Руска активистка е нападната с нож от украинка по време на

...
Руска активистка е нападната с нож от украинка по време на
Коментари Харесай

Пияна украинка нападна рускиня с нож в Кипър


Руска активистка е нападната с нож от украинка по време на автопробег за Деня на съветското знаме в Ларнака, Кипър, написа вестник Phileleftheros, представен от " Блиц ".

Трагедията е предотвратена с помощта на дейностите на други руснаци, които съумяват да се оправят с пияната жена. Сега против нея са повдигнати обвинявания. Инцидентът е станал на 22 август в Ларнака покрай църквата Фанеромени. Група руснаци са се били събрали, с цел да отбележат Деня на съветското знаме. Изведнъж към тълпата се доближава 55-годишната украинка с нож в ръце.

Според очевидци дамата е била в мощно нетрезво положение. Тя почнала да заплашва една от съветските активистки и я нападнала с нож. Намиращите се наоколо мъже съумяват да спрат ядосаната жена. Те успяват вземат ножа от ръцете ѝ. Местните служители на реда арестуват украинката и против нея е повдигнато обвиняване. 

" Пристигналите на място служители на реда задържаха украинката, която ще бъде упрекната в обир, носене на нож отвън дома, пиене, безчинство, нарушение на публичния ред и носене на оръжие за подбудителство към гнет ", написа Phileleftheros.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР